Kaj govori v prid pnevmatikam Uniroyal?

Kdor ni ravno na tekočem s tehnologijami izdelave pnevmatik – in večina ljudi ni –, ima pri odločanju za ustrezne pnevmatike lahko nemalo težav. Neizkušenemu opazovalcu so namreč vse videti precej podobno. Da bi bilo vse skupaj še težje, smo nove pnevmatike pogosto primorani izbrati v stresnem trenutku, ko se nam je predrla guma, ko smo imeli prometno nesrečo ali ko ugotovimo, da letne ali zimske pnevmatike iz prejšnje sezone niso več uporabne.

 

Ko torej napoči trenutek za nakup, zakaj bi kupili pnevmatike Uniroyal?

01_safe_choice_icon


Varna izbira

Odkar smo leta 1969 izumili dežno pnevmatiko, stalno utrjujemo svoj sloves strokovnjakov za deževno vreme. Različne vremenske razmere in njihovi učinki na vožnjo nas zelo fascinirajo, zato smo si za svoje poslanstvo izbrali razvoj takšnih pnevmatik, ki vam bodo na cesti nudile varnost v vseh vremenskih razmerah, tudi v mokrem.

Naša zgodovina

02_tailored_icon


Prikrojene vašim potrebam

V ponudbi imamo pnevmatike za široko paleto različnih potreb in uporab. Ne glede na to, kakšen tip avtomobila vozite, kje vozite ali kako, imamo pravo pnevmatiko za vas. Izdelujemo bogat izbor pnevmatik za platišča s premerom od 13 do 21 palcev in širino od 145 mm do 295 mm.  RainSport3 je idealna letna pnevmatika za športne avtomobile. Snow Max 2 je popolna zimska pnevmatika za večnamenske osebne avtomobile, vozniki športnih terencev pa ne morejo zgrešiti, če se odločijo za model Rallye 4 x 4 street. Če iščete celoletno pnevmatiko za vse vrste vremena, pa vam lahko ponudimo AllSeasonExpert. Naš seznam je dolg. Poskrbeli bomo, da boste uživali na prav vsaki poti, ne glede na vreme.

Naš prodajni izbor pnevmatik

03_state_of_the_art_icon

Najsodobnejša tehnologija

Tehnologija in inovativnost sta v našem podjetju vedno igrali ključno vlogo. Naši začetki segajo v leto 1868 in vse od takrat smo predani stalnemu napredku. Sin našega ustanovitelja, Oscar Englebert mlajši, je bil resnično vizionarski podjetnik in njegova predanost izumiteljstvu je še danes zapisana v Uniroyalovem DNK-ju. Svoje izdelke stalno izboljšujemo in tako uresničujemo še eno svojo ambicijo: prispevati k temu, da boste v vožnji še bolj uživali.

Naše vrednote

Naša zgodovina

04_shark_skin_icon


Ponosno se lahko ozremo po svoji bogati zgodovini izumov, v kateri še posebej izstopa tehnologija kože morskega psa, Shark Skin Technology (SST), ki je zelo spremenila varnost in užitek v vožnji po mokri podlagi. Z uporabo biometrike so naši oblikovalci reproducirali naravno lastnost odvajanja vode, ki jo ima koža morskega psa, in ustvarili pnevmatike z izvrstnimi zmogljivostmi v mokrem vremenu.

Tehnologija Shark Skin

05_research_icon

Naše raziskovalno središče je živahno okolje, v katerem inženirji in oblikovalci stalno razvijajo in raziskujejo nove ideje. Njihova predanost stalnemu izboljševanju je nalezljiva in njihov trud je nagrajen z vsako novo pnevmatiko, ki jo ponudimo na trgu.

Ker smo del koncerna Continental Group, lahko črpamo tudi iz izkušenj in strokovnega znanja njegovih inženirjev iz Hannovra ter prek 1000 znanstvenikov, razvijalcev in inženirjev, ki v tem koncernu delajo po vsej Evropi in v ZDA. Uporabljamo lahko tudi njihov oddelek za raziskave in razvoj na obrobju Hannovra, kjer je umeščen tudi slovit testni poligon Contidrom.

06_value_icon

Vrednost glede na ceno

Celoten naš proizvodni proces je osredotočen na kakovost in uporabljamo vrhunske gumene zmesi ter napredne materiale. Med razvojem nadziramo in temeljito testiramo vsak vidik izdelave naših pnevmatik.

Ne testiramo le fizičnih zmogljivosti naših pnevmatik v različnih pogojih, temveč tudi njihovo trpežnost in obrabo tekalne plasti skozi čas. Obstojnost je zelo pomembna, če vam želimo ponuditi pravo vrednost za vaš denar. Čim dlje bodo vaše pnevmatike trajale, tem redkeje jih boste primorani menjati. In čim enakomerneje imajo porazdeljen pritisk ob podlago, tem varčnejše so.

Ker smo del koncerna Continental Group, žanjemo tudi koristi velikega obsega, kar pomeni, da lahko optimiziramo procese in s tem dosežemo prihranke, ki jih nato lahko ponudimo tudi vam. 

07_award_icon

Inovativen dizajn

Naše pnevmatike se ne zgolj odlično obnesejo; tudi izgledajo dobro. To pa zato, ker so prefinjeno oblikovane. Prav vsak kanal ima svoj namen. Vsaka lastnost je bila natančno izmerjena. Vsaka gumena zmes je bila skrbno dovršena. Prav to skrbno dodelavo vseh najmanjših podrobnosti so opazili tudi v svetu oblikovanja. Ponosni smo, ker smo prejeli več zelo zaželenih nagrad za oblikovanje, med drugim nagrado Red Dot Award za oblikovanje izdelka ter nagrado iF Design Award 2014.

Uniroyal. Continentalova blagovna znamka.*