Naše vrednote

Naš cilj je poskrbeti, da boste na cesti vedno varni, tudi v mokrih razmerah.


Smo živahno podjetje, ki vedno išče nove načine, s katerimi bi izboljšalo svoje izdelke in vam ponudilo še več užitka v vožnji. Da bi se držali začrtane poti in obenem izstopali iz množice, smo oblikovali štiri vrednote naše znamke, ki nas določajo in v katere verjamemo. 

01_Our_values
02_Our_values

Tehnologija

Vedno smo bili in vedno bomo inovatorji. Bili smo prvi proizvajalci, ki smo uvedli cikcakast profil, da bi preprečili zdrsavanje (že leta 1912). Leta 1969 smo ustvarili prvo „dežno pnevmatiko“ na svetu in prvi smo odkrili prednosti usmerjenega profila v obliki puščic oziroma črke V. Naša ekipa raziskav in razvoja k oblikovanju pristopa na zelo inteligenten način in išče navdih na najbolj nenavadnih mestih. Prav ta širina duha je privedla do izuma tehnologije Shark Skin Technology, ki se poslužuje biomimetike, da bi poustvarila sposobnost morskega psa za odvajanje vode in minimizacijo upora.

03_Our_values

Varnost

Ko kupite naše pnevmatike, nam zaupate, da bomo poskrbeli za vašo varnost. To odgovornost jemljemo zelo resno. Zaradi izkušenj, ki smo si jih nabrali v razvoju pnevmatik za mokre in zimske razmere, imamo neprekosljivo znanje o izpodrivanju vode za preprečevanje akvaplaninga ter o oprijemu. Morda ne preseneča, da smo se najprej uveljavili kot proizvajalci pnevmatik za dirkalne motorje, saj je bilo to najboljše okolje, v katerem smo zasloveli po kakovostnih gumenih zmeseh in inteligentno zasnovanih tekalnih plasteh.

04_Our_values

Dostopnost

Naše poslanstvo je pomagati kupcem pnevmatik razumeti naše izdelke in njihove prednosti. Vedno skušamo razumeti vaše potrebe, ne zasipamo vas z znanstvenimi podatki ali s pokroviteljskimi puhlicami. Jasno in pošteno vam predstavimo dejstva, pri čemer se poslužujemo prikazov in analogij, kadar je to smiselno, nato pa vam prepustimo, da se sami odločite, katera pnevmatika bi bila za vas najprimernejša.

05_Our_values

Optimizem

Obožujemo dež. Zato smo posvetili toliko časa njegovemu proučevanju. Enako velja za sneg in brozgo. Za nas vsi ti pojavi ne predstavljajo ovire za užitek v vožnji, temveč nasprotno. Izdelujemo pnevmatike, s katerimi boste lahko v vsakem vremenu uživali v vožnji. Vemo, kako zabavno je lahko voziti po lužah, ko vas ne skrbi akvaplaning. Izkusili smo užitek hitre vožnje skozi zavoje, ko veš, da se bodo pnevmatike čvrsto oprijele vozišča. Predani smo stalnemu izboljševanju, zato da boste lahko izkusili vznemirjenje za volanom vedoč, da ste v varnih rokah.

Uniroyal. Continentalova blagovna znamka.*