Kako namestimo pnevmatike RainSport 3

Pretočnosti prilagojena zasnova profila naših pnevmatik RainSport 3 in RainExpert 3 je edinstvena. Da bi zagotovo lahko užili vse prednosti, ki jih pnevmatike lahko ponudijo, jih morate pravilno namestiti. V tem članku je pojasnjeno, kako se pnevmatike namesti in zakaj je to pomembno.

01_what_is_the_right_way_to_fit

Kako se pravilno namesti pnevmatike?

Oblika pnevmatik RainSport 3 in RainExpert 3 združuje najboljše elemente usmerjenih in asimetričnih profilov. Toda kaj to pomeni, ko se lotimo nameščanja? Pnevmatike z usmerjenim profilom imajo na bočnici puščico, ki kaže zahtevano smer vgradnje, pnevmatike z asimetričnim profilom (tudi takšne s pretočnosti prilagojenim asimetričnim profilom) pa imajo na bočnici izpisane besede. Smer vrtenja ni pomembna. Pomembno je samo, da upoštevate navodilo, po katerem mora bočnica z napisom OUTSIDE (zunaj) gledati proti cesti, stran od središča vozila. Pnevmatike RainSport 3 in RainExpert 3 se namesti kot pnevmatike z asimetričnim profilom, tako da so širši profilni bloki na zunanji strani.


Kot boste videli na diagramu, ima pnevmatika RainSport 3 jasno napisani besedi OUTSIDE ter INSIDE, ki pomagata pri nameščanju. Isto velja tudi za pnevmatiko RainExpert 3. 

Pnevmatika RainSport 3 je prejela prestižno nagrado za oblikovanje Red Dot Design Award. Žirija je pohvalila njeno inovativno tehnologijo ter jasno, edinstveno obljubo zmogljivosti. 

Uniroyal. Continentalova blagovna znamka.

Uporabljamo piškotke, ki vam zagotavljajo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več ali spremeniti vaše nastavitve za piškotke.